12
Sep 10

Tulemas: Praise The Lowered IV @ Klubi Plink-Plonk (18.09.2010)

Samal ajal kui Genialistide Klubis üritatakse Tartule tuld külge panna, toimub PlinkPlonkis natukene rahulikum ettevõtmine, midagi põlema ei panda, kuid ega kõrvad vähem valu saa. Külla tulevad Highmachine (MySpace) põhjarannikult, kellega on meil, lõunaosariiklastel, varemalt olnud võimalus kohtuda Rohelise Planeedi raames, ning The Grand Astoria (MySpace) – uus idanaabrite stoner-punk sensatsioon, jahune tuld kimuv küttehagu, mis on kõigest pooleteise tegutsemisaasta aasta jooksul 2 albumit välja andnud, ja millele on peagi lisa oodata, hullumeelne produktiivsus ja lahe muss. The Grand Astoria on otsustanud alustada oma esimest üleeuroopalist tuuri just Eestist, mis saab alguse päev varem Tallinnas, klubis Von Krahl, kus teevad sooja (samuti) Higmachine ning kodumaine riffikütte kuningas Nevesis (MySpace).

Nevesis paraku koos kahe eelpool nimetatud bändiga esinema ei jõua, kuid see-eest paneb seinad ja laed värisema paar kilomeetrit eemal Genialistide Klubis, üritusel Tartu Under Fire – vabalt annab kombineerida!

Jäta oma arvamus